SHKRIMI MAQEDONISHT

Vendimi politik i Moskës – 1944

VIZIONI MAQEDONAN

Shqelma dhe gënjeshtra për çdo gjë nga ose në Bullgari

MBËSHTETJE KOMBËTARE E MAQEDONISË

kampi i përqendrimit Goli Otok në detin Adriatik, biruca e Idrizovës afër Shkupit, kampi i përqendrimit të Gerovos dhe shumë të tjerë