Në një shoqëri të lirë dhe demokratike vjen një kohë kur maska ​​bie. E vërteta nuk mund të mbahet më e fshehtë nga publiku. E vërteta do ta çlirojë Maqedoninë. Ora për projektin maqedonas po shkon mbrapsht.

 

Diplomatët dhe agjencitë e larta nga Gjermania, Franca, Italia, Spanja, Portugalia dhe vende të tjera janë të informuar mirë dhe nuk do të besojnë në këtë kukull artificiale gjeopolitike nga Rusia dhe Serbia në Ballkan. Bashkimi Evropian nuk është Jugosllavia e Titos apo sovjetikët.

error: Content is protected !!